Start in november of december met het PS. Food & lifestyle programma op locatie Stede Broec  en ontvang het koolhydraatarme- en culinaire kookboek: “uit de hand van topchefs” (t.w.v € 69,95) gratis.

Wil jij culinair genieten op een verantwoorde manier tijdens de feestdagen? Dan is het PS. Food & lifestyle programma iets voor jou. Wij gaan je helpen om je doelen te behalen.

Wat kun je verwachten?
• Gratis lichaamsanalyse en intakegesprek t.w.v. € 110,-

• Het koolhydraatarme- en culinaire kookboek: “uit de hand van topchefs” (t.w.v € 69,95) gratis.

• Wekelijkse persoonlijke begeleiding

• Een kledingmaatje minder voor de feestdagen

• Stralend het nieuwe jaar in!

Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

De top 3 dingen die deelnemers in onze ervaring het fijnste vinden aan het PS. Food & lifestyle programma:
• Een gemakkelijke opstart naar een koolhydraatbeperkte leefstijl;

•Het grote aanbod aan koolhydraatarme producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Wij helpen je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden;

• Zes eetmomenten per dag;

• Persoonlijke ondersteuning en begeleiding van jouw coach;

Wij zijn Marleen van den Berg, Dorette Langedijk, Suzanne Vertelman en Lisa Kappert, jouw persoonlijke coaches. Dagelijks zien wij in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat met een persoonlijke benadering en met de expertise van een diëtist of voedingsdeskundige.

Reserveer jouw gratis en vrijblijvende PS. Food & lifestyle kennismakingsgeprek

Diëtistenpraktijk Stede Broec - Voedings advies en Afslanken
Diëtistenpraktijk Stede Broec - Voedings advies en Afslanken

PS. Food en lifestyle programma

PS. Food en lifestyle helpt u – onder professionele begeleiding – met een gezondere leefstijl slanker te worden én te blijven. Dankzij een wetenschappelijk onderbouwd programma om verantwoord een koolhydraatarm voedingspatroon te volgen. Dat is de Power van Slim afvallen!

Lisa Kappert, Dorette Langedijk en Marleen van den Berg aangenaam! Uw PS. Food en lifestyle-diëtisten in Noord- Holland. Wij zijn oprecht nieuwsgierig naar uw verhaal en motivatie om gewicht te verliezen en staan te popelen u daarbij te ondersteunen: met PS. Food en lifestyle, omdat het werkt!

Met intensieve begeleiding halen wij graag alles voor u uit de kast om u te begeleiden naar enkele
kledingmaten kleiner, een stralende glimlach, meer zelfvertrouwen en vooral een gezondere levensstijl.
Diëtistenpraktijk Stede Broec - Voedings advies en Afslanken

MET PS. FOOD & LIFESTYLE VERANTWOORD AFVALLEN

PS. Food en lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma gericht op het behalen én behouden van uw streefgewicht. Als professioneel diëtist begeleid ik u op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. U staat er dus niet alleen voor!

Diëtistenpraktijk Stede Broec - Voedings advies en Afslanken

U gaat met PS. Food en lifestyle niet minder, maar anders eten! Met intensieve, persoonlijke begeleiding van ons behaalt u uw streefgewicht en behoudt die ook. We doen dit middels een koolhydraat-arme en eiwitrijke methode.

De PS. Food en lifestyle-producten zijn eiwitrijk, waardoor uw spiermassa wordt behouden! U wilt immers geen spieren maar vet kwijt. Het afslankprogramma van PS. Food en lifestyle bestaat uit drie fases:

Fase 1: Afvallen!

Dit is een strikte fase. U eet 5 of 6 keer per dag vooral koolhydraatarme voedingsproducten van PS. Food en lifestyle. ‘s Avonds eet u verse groenten en een portie vlees of vis, eventueel in combinatie met een product van PS. Food en lifestyle. Totdat u op 80% van uw streefgewicht zit, blijft u in deze fase.

Fase 2: Overgangsfase

We zijn goed op weg! De PS. Food en lifestyle-voeding wordt al een paar keer per week vervangen door ‘gewoon’ eten. Stapsgewijs wordt een gezondere leefstijl steeds gewoner en gemakkelijker om vast te houden.

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud

Zodra u uw streefgewicht hebt behaald, krijgt u nog één jaar begeleiding bij het behouden van uw streefgewicht. Het is wetenschappelijk bewezen dat wie één jaar op het streefgewicht blijft, de kans vergroot om daarop te blijven

Reserveer jouw gratis en vrijblijvende PS. Food & lifestyle kennismakingsgeprek!

© Copyright - Diëtistenpraktijk Stede Broec || Design by Project Direct

Inschrijven voor het
Bloedsuiker sensor traject