• Diëtistenpraktijk Stede Broec - in Bovenkarspel, Abbekerk / Twisk & Broek op Langedijk - Lisa Kappert. Voedingsadvies, Afslanken, Powerslim

Over Marleen

Per 1 juni 2019 is Marleen gestart als voedingsdeskundige en aankomend diëtist bij Diëtistenpraktijk Stede Broec. Ze zal Lisa gaan ondersteunen met onder andere het coachen en begeleiden van het succesvolle PowerSlim programma. Door het afronden van de richting Health promotion tijdens de studie Voeding en Diëtetiek, zal Marleen ook ondersteuning geven aan het Masteryfit programma om de vitaliteit binnen bedrijven te optimaliseren. Na de zomer zal ze als stagiaire Diëtist aan de slag gaan om naast haar ervaringen als voedingsdeskundige ook haar titel Diëtist en BIG registratie te behalen.

Marleen is na het afronden van haar studie Voeding en Diëtetiek werkzaam geweest bij JasperAlblas.nl waar ze vele cliënten op weg heeft geholpen naar een gezondere leefstijl. Daarnaast heeft zij de opleiding UNLP afgerond en heeft ze praktijkervaring opgedaan bij Obesitas Centrum RA-Medical en Zorgcirkel Alkmaar.

Haar missie is om bewustwording te creëren over het belang van gezonde voeding voor lichaam en geest. Het doet haar goed om bij te kunnen dragen aan de gezondheid van ieder die het nodig heeft.

Ieder lichaam is anders, waardoor er in het belang van de cliënt een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Met plezier onderzoekt Marleen samen met de cliënt welke behandeling het meest succesvol is op lange termijn. Oude ongezonde patronen worden doorbroken en nieuw gedrag wordt aangeleerd.

[wprevpro_usetemplate tid=”1″]

© Copyright - Diëtistenpraktijk Stede Broec || Design by Project Direct