• Diëtistenpraktijk Stede Broec - Voedings advies en Afslanken

Reguliere behandeling, vergoeding mogelijk vanuit jouw zorgverzekeraar

Er kunnen tal van lichamelijke en/of medische redenen zijn waarom je wordt doorverwezen naar een diëtist. Uiteraard ben je ook bij een diëtist welkom wanneer je wat kilo’s wilt verliezen. Met of zonder doorverwijzing ben je bij Lisa Kappert, Suzanne Vertelman, Britt Bakker (junior diëtist) en Dorette Langedijk, als deskundige op het terrein van gezondheid en gewicht, altijd aan het juiste adres.

Zij zijn specialist op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en optimale gezondheid. Daarbij wordt rekening gehouden met eventueel medicijngebruik, persoonlijke klachten, de medische diagnose, de persoonlijke situatie, specifieke wensen en levensstijl. Aangepaste voeding kan noodzakelijk zijn bij bepaalde ziekten zoals diabetes, maag-, darm-, lever- en nierziekten, overgewicht/ Obesitas, (het voorkomen van) hart- en vaatziekten, ondervoeding, oncologie, prikkelbare darm, allergieën, intoleranties en zo zijn er nog vele andere hulpvragen, waarbij voedingsadvies noodzakelijk kan zijn. Ook bij het herstellen van een ziekte of ingreep is consultatie van een diëtiste noodzakelijk.

Persoonlijk behandelplan

Persoonlijkheid staat bij ons in de praktijk centraal. Iedereen is anders en daar hoort dan ook bij iedereen een specifiek plan op maat bij. Bij een reguliere behandeling maken wij naar aanleiding van het intake gesprek en jouw ingevulde eetdagboekje/ Eetmeter app een persoonlijk behandelplan op maat, rekening houdend met jouw situatie en leefstijl.

Diëtistenpraktijk Stede Broec - Voedings advies en Afslanken
Diëtistenpraktijk Stede Broec - Voedings advies en Afslanken

Lisa, Suzanne, Britt en Dorette

Onderzoeken wat voor jou de juiste voeding is;

Helpen jou om die voeding in te passen in uw dagelijkse eetpatroon;

Beantwoorden al jouw praktische vragen;

Begeleiden jou stap voor stap naar het beste resultaat

Helpen jou om jouw leefstijl zo gezond mogelijk te krijgen.

Heb jij een specifieke vraag over het volgen van een dieet of lifestyle coaching?

© Copyright - Diëtistenpraktijk Stede Broec || Design by Project Direct

Inschrijven voor het
Bloedsuiker sensor traject