Wil jij net zoals Anneke en Sandra (zie ervaringsverhaal hieronder) de zomer van 2021 gebruiken om je weer echt fit en gezond te voelen? We starten met de zomer challenge vanaf week 13: 29 maart t/m week 25: 26 juni.

Wat houd dit in?

  • 12 weken programma
  • 1 keer per week small group training. Dit is een vorm van personal training, met een groepje van maximaal 4 deelnemers
  • Onbeperkt groepsles abonnement
  • Intensieve behandeling bij een gespecialiseerd diëtist
  • Totaal gepersonaliseerd voedingsplan
  • Maandelijkse meting o.a. op de TANITA weegschaal

En dat voor maar € 135 per 4 weken

Het ervaringsverhaal van Anneke en Sandra

Wij, Anneke en Sandra, zijn onderdeel van het makelaarsteam van Callinghe in Callantsoog en naast dat we veel op pad zijn om de te koop staande vakantiewoningen te bezichtigen, ZITTEN wij heel veel op kantoor achter de computer. De vele tevreden klanten belonen ons volop met taart, chocola en andere lekkere versnaperingen. Blijf daar maar eens vanaf! Daarnaast zijn we nogal bourgondisch ingesteld en houden van een wijntje…

Zo kon het niet langer. April 2019 was het klaar! Het werd tijd voor verandering! Met zijn tweeën was dat ons’ inziens niet te doen. We hadden hulp nodig. Na aan diverse sportscholen een bezoek gebracht te hebben, kwamen we terecht bij Sportinstituut Denise. Een schot in de roos! Na een introductiegesprek, met Denise zelf, waren we om!

We begonnen in april 2019 met de zomerchallenge en zijn nu nog steeds onverminderd enthousiast. De combinatie van minstens 2x per week sporten, waarvan één keer per week Small Group Training, plus de begeleiding van diëtiste Lisa, zorgde echt voor een positieve omslag. We hebben diverse lessen geprobeerd en uiteindelijk zijn we op Jumping Fitness uitgekomen. Super te combineren met de SGT. En het belangrijkste; het heeft echt resultaat! Onze conditie is aanmerkelijk verbeterd, maar ook qua spierkracht merken we echt veel verschil, bovendien zijn er heel wat kilootjes af en we voelen ons super! Dat bourgondische verandert nooit, maar kan prima bestaan naast onze veranderde leefstijl. De zoetigheid op kantoor laten we staan en we zijn, nog steeds, super enthousiast aan het sporten. Alle lessen zijn erg afwisselend en inspirerend en Denise zit er bovenop als we enigszins af dreigen te haken; die stok achter de deur werkt! Prima vol te houden en je hebt gegarandeerd positief resultaat!

Ga je komende tijd ook de uitdaging aan?!

Wil jij starten met de zomer challenge? Vul dan snel dit contactformulier in.