Diëtistenpraktijk Stede Broec - dieet, diëten, voeding, PowerSlim

Bedankt voor uw bericht

Wij van Diëtistenpraktijk Stede Broec nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groeten,
Lisa, Dorette, Marleen en Marit

Ons diëtistenteam

Diëtistenpraktijk Stede Broec - dieet, diëten, voeding, PowerSlim

Lisa

Dietist & eindbaas van de tent

Diëtistenpraktijk Stede Broec - dieet, diëten, voeding, PowerSlim

Marleen

Dietist & eindbaas van de tent

Diëtistenpraktijk Stede Broec - dieet, diëten, voeding, PowerSlim

Marit

Dietist & eindbaas van de tent

Diëtistenpraktijk Stede Broec - dieet, diëten, voeding, PowerSlim

Dorette

Dietist & eindbaas van de tent

Diëtistenpraktijk Stede Broec - dieet, diëten, voeding, PowerSlim

Lisa

Dietist & eindbaas van de tent

Diëtistenpraktijk Stede Broec - dieet, diëten, voeding, PowerSlim

Marleen

Dietist & eindbaas van de tent

Diëtistenpraktijk Stede Broec - dieet, diëten, voeding, PowerSlim

Marit

Dietist & eindbaas van de tent

Diëtistenpraktijk Stede Broec - dieet, diëten, voeding, PowerSlim

Dorette

Dietist & eindbaas van de tent

Wat schreven onze clienten:

 • Lisa geeft mij goed advies over wat er bij mij en mijn situatie past. Door haar ben ik beter op mijn voeding gaan letten en met wat er allemaal in zit. Zij geeft vele nuttige tips en ben heel erg blij met haar begeleiding!!

  Krista D. Avatar
  Krista D.
 • Leon Ursem Avatar
  Leon Ursem
 • Lisa kijkt samen met jouw wat werkt voor jouw als het ene dieet niet slaagt, zoekt ze samen met jouw wat wel lukt

  Sylvia Stuyts Avatar
  Sylvia Stuyts
 • Begin 2018 vond ik mij veel te zwaar worden, en na eerst zelf geprobeerd te hebben om af te vallen, wat niet lukte, heb ik PowerSlim aan geschreven om te helpen, begin maart 2018 gestarten met resultaat, inmiddels 20 kg lichter voel ik mij vele malen beter dan hiervoor, ging van kledingmaat 3xl naar xl,
  2 maten kleiner, ik ben super blij dat het is gelukt met PowerSlim coach Liza Kappert,
  Ik blijf nog 1 jaar onder haar hoede om niet terug te vallen in het oude gewicht.

  aad peerdeman Avatar
  aad peerdeman
 • 2 jaar geleden via fb reclame bij Lisa terecht gekomen. Heel goede begeleiding van haar gehad. Vooral op momenten dat het afvallen niet meer zo goed ging. Toen kreeg ik goede tips. Met haar hulp en producten van powerslim 35 kilo afgevallen.

  Emma D. Avatar
  Emma D.
 • Ik ben enorm geholpen door Lisa doordat zij mij deskundig advies gaf over gezonde voeding. Sindsdien zit ik beter in mijn vel. Bedankt!

  Timo van Tilburg Avatar
  Timo van Tilburg
 • Lisa kijkt goed naar hoe je leeft en stemt hier een bijpassend (obv. je levensstijl) schema op af. Gedurende de tijd kijkt ze ook goed of er een andere invulling aan je eten en drinken moet worden gegeven, omdat de resultaten bijvoorbeeld minder hard gaan.

  Barry J. Avatar
  Barry J.
Diëtistenpraktijk Stede Broec - dieet, diëten, voeding, PowerSlim