Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens en hier ook echt een leefstijl van maken?

Heb je al van alles geprobeerd, maar is er niets dat op langer termijn werkt?

Wil je een stok achter de deur, zodat je ook blijft doorzetten?

Wil jij lekker koolhydraatarm eten zonder honger te lijden?

Wil jij jouw leefgewicht bereiken?

Wil jij in jouw traject begeleid worden door een diëtist met veel expertise?

Wij gaan jou helpen!

Wij zijn het team van diëtisten: Dorette Langedijk, Suzanne Vertelman en Lisa Kappert. Wij hebben al ruim 2000 mensen mogen helpen naar een gezondere en slankere versie van zichzelf. Wij leren jou hoe je een gezond eetpatroon kunt toepassen en zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. Wekelijks zien we elkaar, kun je jouw vragen stellen en voeren we een lichaamsmeting uit zodat je jouw voortgang kunt bijhouden. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Onze Diëtisten: Dorette, Lisa en Suzanne

Wat houdt de challenge in?

In de 30 dagen challenge van PS. food & lifestyle zet je de stap naar een gezonde levensstijl. Samen gaan we aan de slag met een gezond eetpatroon, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is. Omdat dit de manier is waarop je effectief gewicht kunt verliezen én op gewicht zal blijven.

Je hebt zes eetmomenten op een dag. En gebruikt hiervoor de koolhydraatarme producten van PS. food & lifestyle, aangevuld met o.a. groenten, vlees en vis.

30 Dagen volg je de challenge met iedere week een nieuw thema en motiverende challenge.

Wat kun je verwachten?

Je kunt op een moment naar keuze in januari jouw challenge starten

4 Weekmenu’s met makkelijke en gezonde recepten

Mijn persoonlijke begeleiding door een diëtist met iedere week een weegmoment

Koolhydraatarme en eiwitrijke producten

Wekelijks motiverende challenges voor een gezonde levensstijl

Meld je hier aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek voor de 30 dagen challenge

  De ervaring van Miranda (35 jr en -16 kg) en Linda (55 jaar en -14 kg)

  Miranda (dochter):

  “Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan. En zo ging het maar door. Van 85 kg naar 96 kg.

  Nu stond ik daar weer, voor die confronterende spiegel. Ik dacht bij mijzelf: ‘Waar ben ik toch mee bezig? Is dit dan wat ik wil?’. En zo ben ik op zoek gegaan naar hulp. Ik kwam uit bij mijn PS. food & lifestyle coach.

  Na een kennismakingsgesprek en veel informatie ging ik naar huis. ‘Zal dit dan echt gaan werken?’ Ik vertelde het aan mijn moeder en die was reuze enthousiast. Dat leek haar ook wel wat. En zo zaten we daar een week later met z’n tweeën. Klaar voor een frisse start!”

  Het viel me 100% mee

  Linda (moeder):


  “We begonnen met het starterspakket, met daarin de producten en recepten voor de eerste week. Alles stap voor stap uitgelegd, en zo begonnen we. Het kon eigenlijk niet misgaan.

  Zes eetmomenten op een dag, met de koolhydraatarme producten van PS. food & lifestyle. Zoals crackers, pasta, muesli en heerlijke tussendoortjes. Aangevuld met veel groenten en verse producten.

  Het viel me 100% mee, de verwachtte honger bleef uit. En al snel bleek met een testje dat mijn dochter en ik in ketose (vetverbranding) zaten. Super zo, lekker en gevarieerd eten en toch afvallen!”

  Ik voelde me gelijk een stuk beter


  Miranda: “De eerste 14 dagen vond ik best pittig. Ik moest echt even afkicken van de suikers. Maar het maakte me sterker en gaf me het gevoel: ‘Ik kan dit en dit wil ik! Ik wil weer gezond leven en lekker in mijn vel zitten’. Ik kreeg de smaak te pakken. Gezond en lekker eten, plus sporten. Ja, dan voel je je gelijk een stuk beter!

  Linda: “Iedere week keek ik weer uit naar de afspraak met onze coach. Ze gaf ons allerlei tips en weetjes en hielp ons zo steeds weer verder in het traject. Ze nam de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Maar stelde ook gerust, relativeerde of moedigde juist aan om door te gaan.”

  “Ons leefgewicht: 80 kg (Miranda) en 67 kg (Linda)”

  Ook lekker zonder suiker

  Linda: “Het verbaast me hoe lekker alles smaakt, nu ik minder suikers eet. Mijn smaak is beter geworden en ik geniet ook van ‘niet zoete’ dingen. Daar ben ik echt blij om.”

  Het stond er echt…

  Miranda: “En ja hoor daar was hij dan, het stond er echt… 80 kg op de weegschaal. Mijn streefgewicht is bereikt! Ik ben gewoon 16 kilo kwijt, wauw. Wat ben ik trots. Al is er nog steeds ongeloof, is het mij echt gelukt?

  Ik voel mij inmiddels ook fitter en zit weer lekker in mijn vel. Ik kijk weer trots naar mijzelf in de spiegel!

  Op gewicht blijven

  Linda: “Nu we beiden ons streefgewicht hebben bereikt, is ons volgende doel om dit gewicht vast te houden. Met alles wat ik heb geleerd, vertrouw ik dat het me gaat lukken.

  Wat ik echt heb veranderd in mijn eetpatroon is dat ik bij iedere maaltijd eiwitten en bij twee maaltijden ook groenten eet. Verder eet ik veel minder koolhydraatrijke producten. Maar ik gun mezelf af en toe ook iets lekkers. Een keer een koekje, een lekker toetje als ik uit eten ga of een taartje als er wat te vieren is.

  Ik ben me ervan bewust dat het draait om balans, en dat ik keuzes moet blijven maken. Suikerrijke voeding blijft een grote verleiding. Deze verleiding weerstaan vraagt om na te denken bij wat ik eet. En niet gedachteloos dingen weg eten.”

  Mijn tip voor jou

  Linda: “Als tip aan anderen wil ik mee geven: vertel je omgeving dat je bezig bent om anders te gaan eten, om gezonder te worden. En er verder niet te veel aandacht aan geven. Als er dan argumenten komen waarom je dit niet zou hoeven doen, of hoe het anders of beter kan. Houd dan vast aan je eigen plan voor jezelf.

  Voor iedereen die start: Ik wens je heel veel succes en gezondheid. Het is het zo waard!

  Meld je hier aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek voor de 30 dagen challenge

   © Copyright - Diëtistenpraktijk Stede Broec || Design by Project Direct

   Inschrijven voor het
   Bloedsuiker sensor traject