Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 theelepel olijfolie
  • 50 ml bouillon bereid
  • 50 ml water
  • 265 g kikkererwten uitgelekt
  • 1 el citroensap
  • knoflookpoeder
  • paprikapoeder
  • basilicum
  • komijnpoeder
  • peterselie
  • 1 paprika
  • 2 courgettes
  • 2 porties gemengde paddenstoelen
  • 4 wraps (eventueel koolhydraatarm)
  • peper en zout

Bereidingswijze:

  1. Meng de bouillon met olijfolie, basilicum, peterselie, peper en zout.
  2. Spoel de kikkererwten af en pureer met water, citroensap, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, peper en zout.
  3. Was de groentes, snij de paprika in stukjes en de courgettes in dunne plakjes.
  4. Borstel de paddenstoelen schoon en snijd in plakjes.
  5. Verhit een grillpan zonder vet en grill de groenten aan beide kanten.
  6. Verwarm de wrap volgens de verpakking en besmeer met hummus.
  7. Beleg de wrap vervolgens met gegrilde groenten en besprenkel met de kruidenolie.
  8. Rol de wrap op.

Tips:
– Gebruik de naturel hummus van Maza
– Om de wrap nog voedzamer te maken kan je gerookte zalm/kip toevoegen.

Eetsmakelijk!