Ingrediënten voor 4 personen
- 1 theelepel olijfolie
- 50 ml bouillon bereid
- 50 ml water
- 265 g kikkererwten uitgelekt
- 1 el citroensap
- knoflookpoeder
- paprikapoeder
- basilicum
- komijnpoeder
- peterselie
- 1 paprika
- 2 courgettes
- 2 porties gemengde paddenstoelen
- 4 wraps (eventueel koolhydraatarm)
- peper en zout
Bereidingswijze:
- Meng de bouillon met olijfolie, basilicum, peterselie, peper en zout.
- Spoel de kikkererwten af en pureer met water, citroensap, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, peper en zout.
- Was de groentes, snij de paprika in stukjes en de courgettes in dunne plakjes.
- Borstel de paddenstoelen schoon en snijd in plakjes.
- Verhit een grillpan zonder vet en grill de groenten aan beide kanten.
- Verwarm de wrap volgens de verpakking en besmeer met hummus.
- Beleg de wrap vervolgens met gegrilde groenten en besprenkel met de kruidenolie.
- Rol de wrap op.
Tips:
– Gebruik de naturel hummus van Maza
– Om de wrap nog voedzamer te maken kan je gerookte zalm/kip toevoegen.
Eetsmakelijk!