Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Wij gaan jou helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan! Tijdens deze afslankchallenge start je met PS. food & lifestyle en begeleiden wij jou bij het behalen van jouw afslankdoel.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
• Gratis lichaamsanalyse en intakegesprek t.w.v. € 110,-
• Wekelijkse persoonlijke weeg- en coaching momenten
• Totaal gepersonaliseerd voedingsplan/ weekmenu’s, lekkere producten en heerlijke recepten

• 4 weken lang ontvang je tips, recepten, motivatie, advies en extra’s
• Gezamenlijke Whatsappgroep waarin o.a. tips en recepten worden gedeeld
• Stralend de zomer in! Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat

• Gratis goodiebag

Wil jij net zoals Wendy Helmendach (-18 kg) en Debby Duijndam (-17 kg) (zie ervaringsverhaal hieronder) de zomer van 2022 gebruiken om je weer echt fit en gezond te voelen? Meld je dan aan! We starten met de Samen Slank challenge vanaf 16 mei.

Wendy Helmendach (-18 kg) en Debby Duijndam (-17 kg)

Wendy:
“Op mijn 27e werd ik moeder van mijn heerlijke dochter Zoë en 3 jaar later werd haar stoere broertje Brett geboren. Ik had het gevoel dat bij iedereen om mij heen de zwangerschapskilo’s eraf vlogen, behalve bij mij. Als iemand iets over mijn gewicht zei, gaf ik standaard de zwangerschap de schuld. Telkens zei ik tegen mezelf dat ik maandag zou beginnen om weer gezonder te gaan eten.

Een paar maanden later besloten we op wintersport te gaan, even er tussenuit zonder de kids. Maar wat was dat… Ik kreeg mijn skibroek niet meer aan en ook de rest van de kleding was een drama, ik moest zelfs de kleding van mijn man aan. Dat was voor mij het moment dat ik zeker wist dat ik aan de bak moest. Tijdens deze vakantie heb ik een afspraak gemaakt met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Ik kon meteen één dag na terugkomst uit Oostenrijk bij haar terecht. Zij was exact wat ik nodig had, iemand die ik op elk moment kon contacten, zeker toen ik het na de eerste week erg zwaar had.”

EEN DOEL EN PLANNING GEMAAKT

Wendy:
“Ondanks dat ik het de eerste week erg zwaar had, merkte ik al wel meteen verschil. Dat gaf mij zoveel motivatie! Samen met mijn coach had ik een doel gesteld en een planning gemaakt. Volgens die planning zou ik binnen 4 maanden mijn doel behalen. Uiteindelijk ging het nog sneller dan verwacht doordat ik ook 2 à 3 keer per week fanatiek ging boksen (geen wedstrijden hoor hihi). Ik had dit echt nooit verwacht!”

Debby:
“Mijn zusje was onlangs gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik zag dat het bij haar zo goed ging, dat wilde ik natuurlijk ook. Drie maanden na haar heb ik ook een afspraak gemaakt met mijn PS. coach. Dat klikte meteen perfect!

NORMAAL ETEN EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Debby:
Wat ik heel fijn vind aan het programma, is dat je een normaal dagritme hebt met ‘gewoon’ eten. Geen dieet met shakes. Maar ’s ochtends bijvoorbeeld gewoon ontbijten met kwark en muesli, in de middag crackers met beleg, ’s avonds een stukje vlees of vis met groenten en tussendoor lekkere en
handige tussendoortjes. De meeste producten vind ik echt heel lekker.

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk! Ik vond de persoonlijke begeleiding van mijn coach super. Ze is een hele goede coach en heeft mij super goed geholpen. Ook wanneer ik even die extra motivatie nodig had.”

Wendy:
“Ook ik moet zeggen dat ik heel blij was met mijn coach. Ik mocht haar 24/7 appen. Zo kon ik haar bijvoorbeeld gewoon een foto van de menukaart sturen als ik uiteten ging. Ze appte mij dan wat ik mocht eten en bijvoorbeeld welke saus ik beter apart kon bestellen.”

LICHAAMSANALYSE

Wendy:
“Wekelijks ging ik bij mijn coach langs. Dit was het moment om de voortgang te bespreken, vragen te stellen, terug te blikken op afgelopen week en vooruit te blikken op volgende week. Daarnaast namen we ook altijd tijd voor een lichaamsanalyse, het weegmoment genoemd. Ik leerde dat het niet alleen draait om het getal op de weegschaal, maar dat je veel meer moet kijken naar de samenstelling van je lichaam. Zo was het voor mij echt een eyeopener dat ik zag dat mijn spiermassa steeg. Als je dat tijdens de weegmomenten te horen en te zien krijgt, motiveer dat natuurlijk enorm om lekker door te gaan.
De afspraak met mijn coach en het weegmomenten voelden voor mij als een stok achter de deur om gedisciplineerd verder te gaan!”

IN BALANS BLIJVEN

Debby:
“Inmiddels is het alweer ruim een half jaar geleden dat ik mijn doel bereikte. En het gaat nog steeds super! Ik ben veel gaan sporten. Ik loop nu aan één stuk 10 km hard, nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Daar ben ik super trots op! Ik denk dan ook dat het me gaat lukken om in balans te blijven. Ik probeer nu 1x per dag een maaltijd te eten met koolhydraten en de andere maaltijden koolhydraatarm. Zo weet ik nu bijvoorbeeld ook dat de wintermaanden een valkuil voor mij kunnen zijn. Ik let een aantal weken dan weer even wat meer op de koolhydraten. En dat in combinatie met sporten, zo lukt het me heel goed mijn gezonde levensstijl door te zetten.”

Mijn tip die ik graag aan anderen zou willen meegeven? Begin vandaag, en niet volgende week.

Wendy:
“Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan! Ik maak nog steeds de bewuste keuze om van sommige dingen VOL te genieten, bijvoorbeeld van een wijntje of een stukje taart. Maar ik weet dan dat ik de dag daarna weer een koolhydraatarme dag moet hebben. Dat gaat prima! We hebben samen zoveel lieve reacties gekregen. Er was niet veel voor nodig om mensen ervan te overtuigen dat PS werkt.”

Wil jij vóór de zomer nog een aantal kilo’s verliezen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze coaches/ diëtisten

Diëtistenpraktijk Stede Broec - Voedings advies en Afslanken
Diëtistenpraktijk Stede Broec - Voedings advies en Afslanken

Wil jij vóór de zomer nog een aantal kilo’s verliezen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

PS. Food en lifestyle programma

PS. Food en lifestyle helpt jou – onder professionele begeleiding – met een gezondere leefstijl slanker te worden én te blijven. Dankzij een wetenschappelijk onderbouwd programma om verantwoord een koolhydraatarm voedingspatroon te volgen. Dat is de Power van Slim afvallen!

Lisa Kappert, Dorette Langedijk en Marleen van den Berg aangenaam! Jouw PS. Food en lifestyle-diëtisten in Stede Broec. Wij zijn oprecht nieuwsgierig naar jouw verhaal en motivatie om gewicht te verliezen en staan te popelen jou daarbij te ondersteunen: met PS. Food en lifestyle, omdat het werkt!

Met intensieve begeleiding halen wij graag alles voor u uit de kast om jou te begeleiden naar enkele kledingmaten kleiner, een stralende glimlach, meer zelfvertrouwen en vooral een gezondere levensstijl.
Diëtistenpraktijk Stede Broec - Voedings advies en Afslanken

MET PS. FOOD & LIFESTYLE VERANTWOORD AFVALLEN

PS. Food en lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma gericht op het behalen én behouden van jouw streefgewicht. Als professioneel diëtisten begeleid wij jou op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Je staat er dus niet alleen voor!

Diëtistenpraktijk Stede Broec - Voedings advies en Afslanken

Je gaat met PS. Food en lifestyle niet minder, maar anders eten! Met intensieve, persoonlijke begeleiding van ons behaal je jouw streefgewicht en behoudt die ook. We doen dit middels een koolhydraat-arme en eiwitrijke methode.

De PS. Food en lifestyle-producten zijn eiwitrijk, waardoor jouw spiermassa wordt behouden! Je wilt immers geen spieren maar vet kwijt. Het afslankprogramma van PS. Food en lifestyle bestaat uit drie fases:

Fase 1: Afvallen!

Dit is een strikte fase. Je eet 5 of 6 keer per dag vooral koolhydraatarme voedingsproducten van PS. Food en lifestyle. ‘s Avonds eet je verse groenten en een portie vlees of vis, eventueel in combinatie met een product van PS. Food en lifestyle. Totdat je op 80% van uw streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

Fase 2: Overgangsfase

We zijn goed op weg! De PS. Food en lifestyle-voeding wordt al een paar keer per week vervangen door ‘gewoon’ eten. Stapsgewijs wordt een gezondere leefstijl steeds gewoner en gemakkelijker om vast te houden.

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud

Zodra je jouw streefgewicht hebt behaald, krijgt je nog één jaar begeleiding bij het behouden van jouw streefgewicht. Het is wetenschappelijk bewezen dat wie één jaar op het streefgewicht blijft, de kans vergroot om daarop te blijven

Wil jij vóór de zomer nog een aantal kilo’s verliezen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.