Ingrediënten
-1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti
-1 el roomkaas kruiden light
-200 g verse spinazie
-½ teentje knoflook
-½ sjalot
-1 tl verse oregano
-1 el olijfolie
-Peper
-Zout
Bereidingswijze
- Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd ondertussen de sjalot en de oregano zeer fijn en pers de knoflook.
- Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de sjalot en de knoflook circa 1-2 minuten.
- Voeg de spinazie in delen toe en bak totdat deze is geslonken.
- Bestrooi met een beetje peper en zout.
- Voeg de roomkaas en de oregano toe en roer goed door. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de spinazie.
Tip: Òok lekker met garnalen of gerookte zalm.
Voedingswaarde:
Kcal: 332
Vet: 15,1 g
Koolhydraten: 11,9 g
Eiwitten: 23,1 g