Ingrediënten:
-100 g koolraaptagliatelle of 1 zakje PowerSlim penne
-40-50 g ham in stukjes
-100 g (kastanje)champignons in kwarten
-50 g verse spinazie
-¼ teentje knoflook, heel fijngehakt
-1 kleine sjalot, gesnipperd
-1 el olijfolie
-Peper en zout
-1 el roomkaas light

Bereidingswijze
1. Bereid de koolraaptagliatelle of PowerSlim penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en de sjalot circa 2 minuten.
3. Voeg de champignons toe en roerbak 3-4 minuten mee.
4. Voeg de spinazie (in delen) toe en laat deze slinken.
5. Giet de koolraaptagliatelle of PowerSlim penne af en voeg deze samen met de ham toe aan de champignons.
6. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de roomkaas light toe aan de pasta.