Het succesverhaal van Emma

“Ik moest steeds een kledingmaat groter kopen en was er gewoon klaar mee. Via Facebook zag ik meerdere malen PowerSlim voorbij komen. Dat leek me wel wat. En toen zette ik dé stap: ik maakte een afspraak met Lisa Kappert, PowerSlim-diëtist. Het was een fijn gesprek en ik begon op 7 oktober 2017 met het starterspakket van PowerSlim. Een datum die ik niet snel zal vergeten, want er begon een ander, gezonder leven. Wat ben ik achteraf blij dat ik over de drempel ben gegaan.

Mijn doel was om 20 kilo af te vallen. Dit ging heel goed met de hulp van de lekkere producten van PowerSlim en de intensieve en goede begeleiding van Lisa. Ook het receptenboek met lekkere recepten was heel erg fijn. Nadat ik 20 kilo was afgevallen, hebben we het doel bijgesteld naar min 25 kilo! En daar bleef het niet bij. Uiteindelijk ben ik 31 kilo kwijt geraakt. In nog geen jaar tijd!

De PowerSlim-producten heb ik inmiddels vaarwel gezegd en ik haal al mijn eten weer gewoon in de supermarkt. Mijn gewicht is inmiddels al twee maanden stabiel, ondanks een heerlijke vakantie. Ik word komend jaar nog door Lisa begeleid om er voor te zorgen dat ik dit gewicht behoud. Wat ik kan, is voor jou ook mogelijk. Veel succes!”

Een enthousiaste, slanke Emma.

Kom jij ook eens langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek? Meld je via onderstaand contactformulier aan.