Benodigdheden:

1,5 eetlepel chiazaden

1/2 banaan

1/4 sinaasappel geperst

100 ml amandelmelk ongezoet

3/4 cacoapoeder, rauw

2 volle eetlepels Griekse yoghurt

Ter decoratie eventueel wat munt, frambozen en blauwe bessen

Bereidingstijd: 10 minuten en 5 uur opstijven in de koelkast

Aantal personen: 1

Bereidingswijze:

  1. Mix de chia met de amandelmelk, banaan en cacao in de blender. Voeg het sinaasappelssap toe. Meng goed.
  2. Doe een laagje Griekse yoghurt in een klein glazen (yoghurt)potje. Giet er een laagje chiapudding op en herhaal.
  3. Laat minstens 5 uur (of een nacht) opstijven in de koelkast, zodat de chiazaadjes kunnen wellen en het een pudding wordt.
  4. Decoreer eventueel met wat munt, blauwe bessen en frambozen.