Ingrediënten
150 g bloemkoolrijst
50 g kipfilet in reepjes
50 g broccoli
100 g taugé
1 lente-ui in ringen
1 tl roomkaas light
1 el olijfolie
2 tl kerriepoeder
1 teen knoflook
½ blokje bouillon
peper
zout
Bereidingswijze:
- Kook de bloemkoolrijst volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water met een half blokje kipbouillon.
- Spoel de broccoli af en snijd in stukjes. Breng een pan met water aan de kook en kook de broccoli beetgaar.
- Verwarm 1 el olie in een pan. Voeg de knoflook, lente-ui en kipfilet toe. Bak deze totdat de kip goudbruin en bijna gaar is.
- Voeg het kerriepoeder, roomkaas light, broccoli en taugé toe en roer alles even goed door.
- Breng op smaak met peper en zout en schep de rijst erdoorheen.